Як чоловік з Млинова врятував чоловіка, що провалився під лід

05.02.2019 12:36   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Упродовж минулого тижня після морозної погоди «плюсова» температура не тільки підвищила температуру повітря, а й різко скоротила площі снігового покриття. Щоправда, цього не можна сказати про кригу на водоймах, яка також тане, хоча значно повільніше.

На жаль, цією природньою закономірністю знехтував 65-річний млинівчанин, який у першу неділю цьогорічного лютого на велосипеді  вирішив скоротити собі шлях через заледеніле водоймище. І не зогледівся, як лід провалився, а він опинився у водяній пастці.

На щастя, полоненого крижаної водойми вчасно вгледів млинівчанин Сергій Іванович Довжик: чоловік не розгубився, а захопив жердину і миттєво кинувся рятувати чоловіка. Хоча допоки  пан Сергій добрався до горе-велосипедиста, той сам опинився у водяному капкані. Втім, завдяки неймовірним зусиллям йому вдалося і самому вибратися, і односельця врятувати.

Без сумніву, вчинок Сергія Івановича – громадянський подвиг: ризикуючи власним життям, він врятував життя іншої людини. Сподіваємося, що державні органи  належним чином оцінять дії мужнього рятівника. Водночас і врятований має щиро молитися за здоров’я свого рятівника…


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews