На Львівщині через грип на карантин закрились 103 школи

05.02.2019 13:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Яворів Інфо

З кінця січня 103 школи на Львівщині закрились на карантин через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ, ще одна школа призупинила навчання через кір. Про це сьогодні, 4 лютого 2019 року, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомила директорка департаменту освіти і науки Любомира Мандзій, пише - Яворів Інфо.

Читайте також

Понад 3 тисячі львів'ян захворіли протягом останнього тижня на грип і ГРЗ
В інфекційну лікарню Львова з діагнозом ГРВІ госпіталізували 48 людей, з них 32 – діти

Карантин 104 школи у Львівській області оголосили 30-31 січня, адже хворими є 20% учнів. Відновлюватимуть навчання заклади освіти по-різному: подекуди 6, 8 чи 11 лютого.

«Зі 104 закладів загальної середньої освіти, які станом на сьогодні перебувають на території Львівщини на карантині, один заклад, опорна школа в Жовтанцях, оголосила карантин у зв’язку з кором. Всі решта заклади – через грип та респіраторні вірусні інфекції. Хворіє більше 20% дітей, тому в тих закладах освіти є оголошений карантин. Це є практично вся територія Золочівського, Кам’янка-Бузького районів, окремі школи Яворівського району, всі школи Стрия, школи Червонограда, окремі школи Жовківського, Радехівського і Перемишлянського районів», – розповіла Любомира Мандзій.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Яворів Інфо