Рівне: 7 лютого - перше десятиріччя у джазі святкує джазовий клуб «ДжЕм»!

На свято прибуде особливий гість - перший український музикант, який грав на престижному “Chicago Jazz Festival”.

06.02.2019 22:29   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Коли їм виповниться 70, вони напишуть вражаючі мемуари про діяльність джаз- клубу «ДжЕм». А поки що в лютому 2019-го їм виповнюється 10 джазових років!

Джаз-клуб запрошує рівнян на святкування свого десятого дня народження!  

7 лютого 2019 року о 19.30, в ресторані "Блюz & Jazz" запрошений особливий гість! Це контрабасист. Перший український музикант, який грав на престижному “Chicago Jazz Festival”. У складі різних проектів виступав на численних фестивалях у Німеччині, Польщі, Австрії, Франції, Україні, Росії, Італії, Угорщині, Люксембурзі, Чеській Республіці, Литві.

null

Львівянин МаркТокар - власною персоною приїде з власним проектом “Mark Tokar Belveder Sextet”. То є творча лабораторія, де можна практично реалізовувати будь-які творчі задачі. Яка ж програма чекає на нас в Рівному?

Смачні та стильні твори Wayne Shorter, живого класика, музика якого вплинула та продовжує це робити на кілька поколінь джазових музикантів, твори Benny Golson, Cadar Walton, John Coltrane, Miles Davis, Charlie Parker та багато улюблених джазових стандартів.

 

7 лютого 2019 року о 19:30

Ресторан "Блюz & Jazz", вул. 16 липня, 7.

Квитки за телефоном: (067) 363-34-18

Джазуймо разом!

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews