У Старому селі на Рокитнівщині з вогнепальної зброї розстріляли тридцятирічного чоловіка

08.02.2019 13:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Повідомлення до поліції надійшло 7-го лютого близько півночі. Підозрілі звуки почув сусід, який і виявив на подвір’ї 30-річного власника господарства з вогнепальним пораненням та вже без ознак життя.

Поліцейські встановили, що застрелили молодого чоловіка двоє невідомих та поїхали з місця злочину на автомобілі «BMW-525» іноземної реєстрації. Поранення було несумісне з життям.

На разі на Рівненщині введено план «Сирена». На затримання зловмисників орієнтований особовий склад територіальних підрозділів і прикордонної служби.

У вчиненому умисному вбивстві обґрунтовано підозрюються двоє місцевих жителів, 23-х та 30 років. До речі, автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, поліцейські виявили на автодорозі неподалік селища Томашгород. Через несправність транспортного засобу злочинці змушені були його залишити та втекли в сторону лісового масиву.

За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Оперативні розшукові заходи тривають.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews