Погода в Україні на середу, 13 лютого

12.02.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У середу в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. У південних і в східних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -11...+4 градуси, вдень -5...+10. Вітер змінних напрямків, переважно північний, західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Вночі температура повітря складе -6...0 градусів, удень - від 0 до +4. Вітер північно-західний, північний, південно-західний і західний, 3-7 м/с.

У південних областях - мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -3...+3 градуси, вдень повітря прогріється до +1...+7. Вітер північно-західний, західний, південний і південно-західний, 2-6 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова висока ймовірність дощу за даними Sinoptik.ua. У Керчі, Феодосії очікується суха погода. Вночі температура повітря складе -1...+4 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +6 до +10. Вітер північний, північно-західний, південно-західний і західний, 1-4 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі до -1...+2 градусів, денна температура повітря складе +2...+6. Вітер південно-західний, західний, північно-західний і південно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно сніжна погода. Температура повітря вночі опуститися до -11 ... 0 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть -5 ... + 3. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і південний, 3-7 м / с.

У Карпатах - хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -6...-3, вдень - до 0...+2 градусів. Вітер переважно північно-східний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжно-дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...0 градусів, удень - від 0 до +3. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 3-7 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews