Послугами служби зайнятості Рівненщини у січні скористалися майже 14 тисяч безробітних

14.02.2019 13:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
На Рівненщині за місяць працевлаштували 2,7 тисяч громадян. Загалом послугами служби зайнятості Рівненщини у січні 2019 року скористалися майже 14 тисяч безробітних.

Як результат, працевлаштовано 2,7 тис. осіб. Ще понад тисяча мешканців Рівненщини пройшли професійне навчання, повідомляють в обласному центрі зайнятості. Станом на 1 лютого кількість зареєстрованих безробітних в центрах зайнятості області становила 12,4 тис. осіб.

«Кількість вакансій у базі даних обласної служби зайнятості, станом на 1 лютого 2019 року, становила 1,7 тисяч одиниць, що на 1,4% більше показника попереднього періоду минулого року. Завдяки зростанню кількості вакансій, знизився дисбаланс між попитом та пропозицією на ринку праці. У середньому на 1 вакансію претендували 7 безробітних, тоді як торік – 8», – повідомив директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук.    

Також в обласному центрі зайнятості повідомили, що на сьогодні розмір допомоги по безробіттю складає 2354 гривні, тоді як роком раніше вона була 1890 гривень. На початок лютого таким видом допомоги скористалося 10 тисяч жителів Рівненщини.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews