Погода в Україні на п'ятницю, 15 лютого

14.02.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -8...+2 градусів, удень -4...+8. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західний, західний, південно-західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с. 

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до -6...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+2. Вітер північно-західний, західний і північний, 1-5 м/с. 

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні - без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +1...+5. Вітер переважно північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с. 

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе -4...+2 градуси. Денна буде коливатися від +1 до +8. Вітер північно-східний, південно-східний та східний, 1-8 м/с. 

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі градусники покажуть -8...0, денна температура повітря складе -4...+2 градуси. Вітер північно-західний, північний, північно-східний і східний, 1-4 м/с. 

У західних областях - мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -4...+1 градуса, вдень підніметься до +2...+8. Вітер північно-західний, північно-східний, північно-східний, північний та східний, 1-5 м/с. 

У Карпатах - мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі -1...+1, вдень +5...+6 градусів. Вітер північно-східний, північно-західний і північний, 1-4 м/с. 

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні - без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -6...0 градусів, удень - від 0 до +2. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews