В Німеччині дозволили працювати по польській візі (Відео)

18.02.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Закон, який дозволяє українцям офіційно працювати в Німеччині та інших країнах Євросоюзу. Більшість українців про нього не знають, тому я вирішив детально розповісти що саме і в якому порядку потрібно зробити, щоб замість тієї ж Польщі або Чехії офіційно поїхати на роботу в Німеччину, Австрію або інші країни, а також розкажу як захистити себе від недобросовісних агенцій, які прикриваючись цією інформацією масово обманюють українців.

Якщо вас цікавить робота та працевлаштування в Польщі по без візу, піврічній візі або іншим документам - я з радістю допоможу вам і підберу вам хорошу та перевірену вакансію. Також, крім Польщі, я влаштовую на роботу в Чехію. Контакти для зв'язку зі мною знаходяться на моєму сайті: https://andriym.com

Діліться цим відео з друзями і залишайтесь зі мною, тому що я завжди тримаю заробітчан в курсі останніх подій та розказую і показую роботу в Німеччині, Польщі та інших країнах такою, якою вона є насправді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews