Тернопіль підтримав Всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті» (Фоторепортаж)

19.02.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль

Тернопіль підтримав Всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті» у різних містах України, ініційовану Анжелікою Рудницькою та мистецькою агенцією «Тереторія-А» в пам'ять про розстріл Героїв Небесної Сотні. В нашому місті захід організувала громадська діячка Ольга Шахін, яка є лідеркою місцевого осередку ГО «Асоціація жінок України «Дія». 

«Ініціативу підтримали жінки-підприємниці, представниці творчої спільноти, військові, освітяни. У школах та позакласних гуртках, у приватних дитячих студіях юні тернополяни власноруч виготовили паперових ангелів. Багато родин зробили це разом вдома. Важливо, щоб усі ми, особливо діти та молодь, пам’ятали, якою ціною далася Україні незалежність, свобода та демократичний поступ», - коментує Ольга Шахін.

Учасники запалили лампадки, помолилися за душі загиблих та мир в Україні та поклали квіти до пам'ятника. Після цього, у «Сквері волонтерів» розвішали паперових ангелів.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль