У Тернополі через жарти двох студентів довелось евакуйовувати весь коледж

20.02.2019 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

У поліцію зателефонував директор торговельно-економічного коледжу. Він розповів, що знайшов у туалеті навчального закладу на третьому поверсі знайшли підозрілий предмет.

На місце події виїхали не лише поліцейські, а й усі екстренні служби. Коробка справді була схожа на вибухівку – з неї стирчали проводи та горів світлодіод. З приміщення евакуювали студентів, викладачів і техперсонал. Та підозрілим предметом виявився згорток гофрованого картону із залишком надувної кульки та світлодіодом із написом «жарт».

Виявилося, що так пожартувати вирішили двоє 15-річних студентів коледжу. Підлітки розповіли, що не задумувались про наслідки своїх дій. А їхні дії поліцейські кваліфікували, як хуліганство, вчинене групою осіб. Студентам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Окрім цього, до суду на відшкодування матеріальних витрат, заподіяних неправдивим викликом, позиватимуться екстрені служби, які виїжджали на місце події.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews