Погода в Україні на п'ятницю, 22 лютого

21.02.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода. У західних областях, у Криму і в Карпатах висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -13...+5 градусів, удень -9...+9. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західний, західний, південно-західний, північно-східний і північний, 1-7 м/с.

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до -11...-6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -9...-3. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-7 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -8...-3 градуси, вдень повітря прогріється до -3...+ 5. Вітер переважно північний, північно-східний, північно-західний і західний, 1-7 м/ с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові очікується дощова погода за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе -2...+5 градусів. Денна буде коливатися від +4 до +9. Вітер північно-західний, північний, південно-західний і західний, 1-8 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні – без опадів. Уночі градусники покажуть -9...-5, денна температура повітря складе -6...-1 градус. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до 13...+ 2 градусів, удень підніметься до -1...+5. Вітер північно-західний, північно-східний, північний та східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі -6...+1, вдень +1...+2 градуси. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-8 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -7...-4 градусів, удень – від -5 до +3. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м / с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews