Підземний паркінг у Тернополі: будується багатоповерхівка, де буде понад сто паркомісць

25.02.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Новобудови з паркінгом - це сучасні житлові комплекси перевагою яких є наявність підземних парковок. У сучасному світі - це одна з найважливіших частин інфраструктури житлового району, завдяки якій з'явилася можливість звільнити територію біля будинку від надлишку автомобілів.

У будівельній компанії "Матла" кажуть, будинки з підземним паркінгом все частіше стають не розкішшю, а стандартом, завдяки якому гарантується комфорт власників автомобілів. Наразі ще один будинок із підземним паркінгом зводиться на Київській.

null

— Якщо говорити про ті новобудови, які зараз будуються у Тернополі, то підземний паркінг передбачений у будинку на Київській (2 черга, 3 черга). Це дозволить нам забрати безліч машин з подвір'я. Відтак, буде більше місця для прогулянки або відпочинку. Крім того, це дозволить забезпечити вільний простір на випадок екстрених ситуацій для під’їзду спецтехніки, — розповідає директор компанії "Матла" Андрій Матла.

Андрій Матла наголошує, даний підземний паркінг також буде під охороною. Тобто у приміщенні облаштують відеокамери, що зводить до мінімуму ймовірність пошкодження автівки, її злому або викрадення.

Ще однією перевагою паркінгу під будинком є можливість до мінімуму знизити ступінь негативного впливу на автомобіль погодних факторів, що, в свою чергу збільшує строк його експлуатації.

— Купуючи квартиру у будинку з підземним паркінгом власнику авто не доведеться кожного ранку йти на стоянку, щоб забрати машину, оскільки стоянка знаходиться прямо в будинку. Ці переваги вже оцінили жителі новобудов на Лучаківського 6а, де є підземний паркінг, Тролейбусна 9б, Київська 8, — зазначив Андрій Матла.

Детальніше ознайомитись із будинками, де є підземний паркінг.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews