На Тернопільщині прокуратура відстояла у суді позицію щодо звільнення 520 га землі навчального закладу фермерським господарством «Гадз»

Рішенням Західного апеляційного господарського суду відхилено апеляційні скарги Бучацького коледжу Подільського державного аграрно технічного університету та Фермерського господарства «ГАДЗ» та залишено в силі рішення, постановлене за позовом прокурора.

Нагадаємо, органами прокуратури Тернопільської області під час здійснення представницької діяльності щодо захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства у 2018 році виявлено неправомірне використання фермерським господарством 520 га земель закладів освіти вартістю 15 млн грн.

Суд погодився із позицією прокуратури та визнав нечинною угоду про спільну діяльність, укладену  між Бучацьким коледжем Подільського державного аграрно-технічного університету та фермерським господарством «ГАДЗ». Також, відповідно до рішення суду, господарство «ГАДЗ» зобов’язано звільнити державну земельну ділянку площею 520 га, вартістю 15 млн грн.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області