Погода в Україні на вівторок, 26 лютого

25.02.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні буде переважати мінлива хмарність. На всій території країни можливий дощ зі снігом. У Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -7...+2 градуси, вдень -1...+7. Вітер змінних напрямків, переважно північних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий дощ зі снігом. Уночі градусники покажуть до 0...+2, удень температура - від +1 до +5 градусів. Вітер північно-західний, західний і північний, 1-6 м/с.

У південних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні можливий мокрий сніг за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...0 градусів, удень повітря прогріється до + 2...+6. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде сніжно. Вночі температура повітря буде коливатися в межах -1...+2 градусів. Денна температура повітря складе від +2 до +5. Вітер північних, західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода, висока ймовірність снігу. Вночі температура повітря складе від -4 до 0 градусів, денна - від +1 до +5. Вітер західний, північно-західний і північний, 1-6 м/с.

У західних областях - переважно хмарна погода. У регіоні можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі опуститися до -7...0 градусів, удень стовпчики покажуть -1...+7. Вітер південно-західний, західний, північно-західний і південний, 1-4 м/с.

У Карпатах очікується мінлива хмарність, у регіоні буде сухо. Температура повітря вночі до -2...0, вдень - до + 5...+6 градусів. Вітер переважно північно-західний, західний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде хмарно. У регіоні можливий дощ зі снігом. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+1 градус, удень - до +2...+5. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-7 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews