У Вараші рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення (Фото)

26.02.2019 16:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У зв’язку із негативною статистикою щодо кількості пожеж, з метою їх попередження у житловому секторі, недопущення випадків загибелі та травмування людей на пожежах, рятувальниками Рівненщини проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення.

Так, 25 лютого вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання серед громадян міста Вараш.

Під час проведення відпрацювання громадянам наголошувалось на дотриманні правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових та інших нагрівальних приладів, обережному використання відкритого вогню, в тому числі під час паління тощо. Загалом, під час проведення заходу охоплено майже 70 громадян.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій наголошує на дотриманні правил пожежної безпеки, вони допоможуть зберегти ваше життя та здоров’я, а при виникненні надзвичайної ситуації, телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

За матеріалами Вараського МС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews