Успішні старти ветеранів із Млинова на лижних перегонах у Польщі

28.02.2019 00:59   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Днями млинівчани Іван Дмитрук,  Дмитро Кульчицький, Олександр Волошин, Юрій Бабенко та Ігор Ковальчук у польському місті Устшики-Дольне змагалися на XXXII лижних перегонах (BIEG LOTNIKOW).

Серед учасників цього зимового спортивного форуму були досвідчені спортсмени, в тому числі члени національних  збірних України та Польщі, а також аматори різного віку. Згідно з умовами , лижники мали здолати 20-кілометрову трасу. На противагу нашим кліматичним умовам, у місці проведення змагань зима виявилася справжньою, а погода - відмінною. 

Ветерани лижного спорту з Млинова успішно здолали довжелезну трасу і в числі перших прийшли до фінішу. Зокрема, третє місце в групі М ІІ посів Іван Дмитрук; відразу за ним– четвертим – у тій самій віковій групі до фінішу дістався Дмитро Кульчицький

 Гордістю стала група М V, де на фінішній прямій між Олександром Волошиним та Юрієм Бабенком зав’язалася відчайдушна боротьба: в результаті наші земляки перетнули фінішну стрічку відповідно п’ятим та шостим.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews