У Калуші судитимуть грузинів, які відібрали на світлофорі у водійки понад 100 тисяч гривень

02.03.2019 17:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

Калуські поліцейські завершили розслідування та спрямували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 39-річного та 33-річного громадян Грузії, які грабували автомобілі.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Їх обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 186 КК України (Грабіж), пише - Курс.

У листопаді 2018 року на перехресті доріг у Калуші один із зловмисників, скориставшись тим, що автомобіль місцевої жительки зупинився перед перехрестям на червоний сигнал світлофора, відчинив незачинені двері автомобіля та відкрито заволодів сумкою з грошовим коштами в сумі понад 106 тисяч гривень. Зловмиснику того разу вдалося утекти, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Приблизно через місяць згаданий зловмисник наважився на другий аналогічний злочин, узявши із собою спільника. Цього разу вони відкрито викрали сумку із грошовими коштами у сумі близько 1200 гривень із автомобіля калушанина.

Працівниками поліції було встановлено осіб, причетних до вчинення злочинів, їх затримано у порядку ст. 208 КПК України та судом обрано запобіжні заходи – тримання під вартою.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс