Блогер про справу Гладковського: Бігусу злили підроблені документи і використовували як зливний бачок

05.03.2019 23:28   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: CvNews

Син колишнього заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський подав до суду на журналіста Дениса Бігуса.

Син колишнього заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський подав до суду на журналіста Дениса Бігуса. Причина позову – захист честі, гідності та ділової репутації, повідомила своїй  сторінці у Facebook Тетяна Монтян.

Блогер Тетяна Монтян вважає, що доказів у журналіста немає і він виступив «зливним бачком» в історії з розкриттям корупційної схеми в «Укроборонпромі».

«Бігус заявив, що архів не опублікує, так як підставить інформатора. Я ось навіть не впевнена, що інформатор Бігус НЕ намалював всі ці діалоги: “де бабки”, “коли будуть бабки” і тому подібне», – написала блогер.

Вона пояснила, що вміст робочої пам’яті мобільного телефону можна легко змінити, а також нескладно відредагувати архів месенджера.

 

«Без цих діалогів розслідування Бігуса закінчилося б нагородженням усіх фігурантів зіркою героя», – заявила вона. – «Можливо, Бігус опублікував відредаговані файли, не знаючи про це. Допускаю, що їх відредагували по команді Ситника, Углаву або Гріцацуевни. І злили Бігус як 100% інфу », – припустила Монтян.

Монтян підкреслила, що журналісту, очевидно, «злили» інфу. Вона підозрює, що зміни в листуванні могли бути внесені по команді директора НАБУ Дениса Ситника, його першого зама ГізоУглави або кандидата в президенти України Анатолія Гриценка.

При цьому вона відзначила, що проаналізувати інформацію, яку поширює журналіст, неможливо через особливості її подачі.

«Щоб перевірити ці “помножити на 2,5 і ще на 2”, досить взяти конкретну деталь і подивитися, скільки вона зараз коштує в Україні. Але Бігус не дає можливості провести такий аналіз. Він тупо дозує інфу. Тому я і вважаю його зливним бачком», – резюмувала Монтян.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews