Тернополяни просять здійснити капітальний ремонт по вулиці Корольова

08.03.2019 19:13   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Тернополянка Марія Осуховська на сайті e-dem.in.ua подала петицію, щодо здійснення капітального ремонту прибудинкової території по вулиці Корольова, 8.

"Прибудинкова територія знаходиттся в жахливому стані. Поточний ремонт (ямковий) жодного разу не здійснювався. Тротуари в вибоїнах, мають нахили. В зимовий період на тротуарі можна легко зламати руку чи ногу. 3 роки назад теплокомуненерго проводило розкопку, перерили тротуар присипали щебенем так і залишили. Навіть таксі і ті відмовляються зазджати в двір. А міжбудинкрвий проїзд що веде до будинків по вул. Корольова, 8-10 герерили працівники водоканалу і також залишили не заасфальтувавши. Тепер там утворилась величезна яма, через яку неможливо проїхати. Просимо відремонтувати наші прибудинкові території, знищені комунальними підприємствами міста." - йдеться у петиції.

Підписати її ви можете ТУТ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews