Прем'єра вистави «Дванадцять місяців» скоро у Тернополі

09.03.2019 12:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

10 березня колектив Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки виступить з прем'єрою вистави «Дванадцять місяців», повідомляють на сайті teatr.te.ua.

П'єса розрахована на дітей віком від 4 років.

«Казка переносить нас у засніжені Карпати. Ось, лунає гучна трембіта, чути звук таємничої дримби, ніжно звучить сопілка. З’являються троє вівчарів-казкарів, одягнених у традиційний гуцульський стрій. Вони і заграють, і затанцюють, і казку розкажуть. Про сирітку Ксеню, про злу мачуху та її ліниву і заздрісну доньку Палану та про дванадцять братів-місяців, які нагородять добрих за добро, покарають злих за зло.У своїй новій виставі режисер-постановник заслужений артист України Володимир Лісовий вдало поєднав кілька прийомів: живий план, техніку «чорного кабінету» та традиційну ширму з тростинними ляльками. Таке вирішення спектаклю дозволяє динамічно змінювати місце дії та точно охарактеризувати її. Вистава захоплює увагу глядачів, які разом з головними героями переживають усі труднощі, випробування, радощі та щастя.» - йдеться на сайті.

Початок заходу о 12:00 та 14:30.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews