Прикарпатця, який біля нічного кубу Долини завдав хлопцю ножових поранень, засудили до 6 років в’язниці

11.03.2019 14:43   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Версії

Прокуратура не погоджується з рішенням суду щодо призначення покарання зловмиснику, який підрізав молодого хлопця біля нічного клубу в місті Долина, пишуть - Версії.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
Чоловіку, який нападав з ножем на перехожих у Франківську, загрожує до 12 років в’язниці
П'яний франківець в центрі міста різав шини авто і вдарив перехожого ножем у груди

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді щодо 29 річного місцевого жителя, обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») та ч. 1 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») КК України. Як встановлено в суді, молодик біля одного із нічних клубів м. Долина, діючи з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, за допомогою ножа, наніс потерпілому колото-різані рани в різні ділянки тіла, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

За результатами судового провадження обвинуваченого засуджено до 6 років позбавлення волі, тоді як прокурор наполягав на 7. За принципової позиції прокурора, вирок суду оскаржено в апеляційному порядку з підстав невідповідності призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, пишуть Версії з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день