Погода в Україні на вівторок, 12 березня

11.03.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні переважатиме мінлива хмарність. На всій території країни опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. У Криму можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -7...+9 градусів, удень 0...+13. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південно-західний, північно-західний і південно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі градусники покажуть до -3...0, удень температура – від +3 до +5 градусів. Вітер південно-західний, західний, північно-західний і південний, 1-5 м/с.

У південних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+4 градуси, вдень повітря прогріється до +4...+11. Вітер північний, північно-західний, північно-східний і західний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові дощитиме. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +1...+9 градусів. Денна температура повітря складе від +4 до +13. Вітер південних, західних і південно-західних напрямків, 4-8 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода, у регіоні переважно без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе від -1 до +3 градусів, денна - від +4 до +7. Вітер західний, північно-західний; південно-західний і північний, 1-8 м/с.

У західних областях - переважно хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі опуститися до -7...+2 градусів, удень стовпчики покажуть 0...+8. Вітер північно-західний, західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах очікується мінлива хмарність, у регіоні буде сухо. Температура повітря вночі до -2...0, вдень – до +5...+6 градусів. Вітер переважно північно-західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У центральних областях буде хмарно. У регіоні – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень – до +5…+8. Вітер південний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-7 м/ с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews