Активну молодь Рівненщини запрошують до молодіжної ради

12.03.2019 14:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Вже розпочався прийом заяв для участі в установчих зборах. На них буде сформований новий склад консультативно-дорадчого органу.

«Займатиметься підготовкою установчих зборів ініціативна група. Її склад затвердив голова ОДА Олексій Муляренко своїм розпорядженням. До неї увійшли представники громадських організацій та Пласту, студентських парламентів вищих навчальних закладів. Переконаний, що нам спільно вдасться успішно підготуватися до установчих зборів та обрати справді ефективну та дієву молодіжну раду», - зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додається пакет документів, який слід подати в електронному вигляді (сканкопії) на електронну адресу управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації sv_molod@ukr.net, а оригінали на адресу: Майдан Просвіти, 1 каб.209.

За матеріалами прес-служби ОДА Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews