Негода на Тернопільщині позривала дахи, пошкодила будівлі

12.03.2019 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Найбільшої шкоди шквальні вітри завдали у Теребовлянському, Борщівському, Чортківському, Заліщицькому та Підволочиському районах.

У селі Поділля Заліщицького району внаслідок сильного пориву вітру зірвало половину покрівлі з будівлі свинарника ТзОВ «Маяк», загальною площею орієнтовно 2000 метрів На щастя, ніхто не постраждав, а приміщення недюче та не заселене тваринами.

У Чорткові на вулиці Шевченка зірвало покрівлю з будівлі готелю. Постраждалих немає. Також внаслідок сильних поривів вітру в смт. Підволочиськ пошкоджено покрівлю на будівлі Підволочиської райлікарні. Ніхто не постарждав Крім цього, вітер пошкодив шиферну покрівлю даху будівлі 8-ї державної пожежно-рятувальної частини управління ДСНС України у Тернопільській області.

А в селі Пилявка Бучацького району вітер пошкодив покрівлю даху місцевої ЗОШ на площі орієнтовно 60 метрів квадратних. Покрівля школи не витримала поривів вітру і в селах Ланівці Борщівського району та Хмелівка Теребовлянського, у селі Ковалівка Монастириського району вітрер зірвав щойно реконструйований у 2018 році дах місцевої школи на площі 170 метрів квадратних. У Заліссі на Борщівщині пошкоджено покрівлю дитячого садка на площі 45 метрів квадратних.

У селі Ілавче Теребовлянського району вітер пошкодив купол місцевої церкви, в Гумниськах Теребовлянського району – покрівлю місцевого будинку культури.

А в селі Іванівка Теребовлянського району внаслідок сильних поривів вітру впала водонапірна вежа, недіюча та недобудована.

У постраждалих районах підраховують матеріальні збитки, завдані негодою. Триває ліквідація наслідків.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews