На проблемній ділянці траси, при в’їзді у Теребовлю, уклали нове покриття

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області продовжує ліквідацію ямковості на державних дорогах краю. Потепління дозволяє шляховикам використовувати гарячий асфальтобетон. На ділянках, де через десятиліття експлуатації масово утворилися вибоїни, дорожники вже можуть застосувати «картинний» метод.

«Спершу ми фрезуємо пошкоджене покриття, а потім за допомогою асфальтоукладача влаштовуємо суцільний шар нового покриття. Так ми оптимізовуємо процес ліквідації пошкоджень. Але хочу наголосити, що ямковий ремонт проводиться виключно на тих державних дорогах, де не було поточного середнього у останні роки», – коментує начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Першою ділянкою, де влаштували «карту» став в’їзд у м. Теребовля (траса М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече). Підрядна організація провела фрезування 680м2 покриття та влаштувала 124 тонни асфальтобетону вирівнюючим шаром. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області