Погода в Україні на вихідні, 16 і 17 березня

16.03.2019 07:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде дощова погода. Місцями у південних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+6 градусів, удень -1...+15. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північно-західних, південно-західних, південно-східних і південних напрямків, 1-9 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі від -1 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -1...+5. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю переважно суха погода. Вночі від -2 до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +6...+15. Вітер північно-західний, західний, південно-західний і південний, 1-8 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua в суботу в Сімферополі, Феодосії, Керчі, Ялті можливий невеликий дощ. У Севастополі, Красноперекопську, Євпаторії – без опадів. У неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах 0...+5 градусів, удень – до +9...+14. Вітер північно-західних, західних, південно-західних і південних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Температура вночі -1...+3 градуси. Денна температура повітря складе +6...+11 градусів. Вітер південних, північно-західних, південно-західних і західних напрямків, 1-7 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно дощова погода. Температура повітря вночі до -3...+6 градусів, удень +2...+15. Вітер південний, західний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі від +2 до +4, вдень - від +9 до +10 градусів. Вітер південний, західний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+4 градуси, удень +6...+13. Вітер західних, північно-західних, південно-західних і південних напрямків, 1-7 м/с, у суботу посилення швидкості вітру 15-24 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews