Виконавча служба на Львівщині примусила роботодавця сплатити штраф

16.03.2019 11:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Виконавча служба примусово стягнула штраф з роботодавця за порушення законодавства про працю.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держпраці у Львівській області, пише - Status Quo.

Виконавча служба Головного територіального управління юстиції у Львівській області примусово стягнула штраф за недопуск інспектора ГУ Держпраці до проведення контрольного заходу.

Раніше адміністрація одного з  ТзОВ не допустила  головного державного інспектора ГУ Держпраці у Львівській області  до  проведення інспекційного відвідування  щодо  належного оформлення трудових правовідносин. Відтак  ГУ Держпраці у Львівській області  наклала штраф на ТзОВ у розмірі 320 тисяч  гривень.

Днями до ГУ Держпраці у Львівській області надійшла інформація  від виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області про примусове стягнення  штрафної санкції за порушення законодавства про працю.

Нагадаємо,  що  штрафні санкції  за недодержання законодавства про працю підлягають сплаті протягом одного місяця з дня винесення постанови про їх застосування. Не сплачені у добровільному порядку штрафи стягуються органами виконавчої служби у примусовому порядку.

Детальніше ознайомитися з постановою "Про затвердження Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення" можна за посиланням


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo