У ТНТУ презентували бізнес-курс MESH

17.03.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

14 березня у Тернопільському національному технічному університеті імені І.Пулюя презентували бізнес-курс MESH, під час якого студенти матимуть змогу не лише безкоштовно прослухати лекції від провідних спікерів, а й набути практичні навички підприємництва.

null

Петро Ясній, ректор університету, доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, вважає такі заходи вкрай важливими, адже вони дозволяють студентам розвивати креативність, а в подальшому – реалізовувати себе як успішних підприємців.

Петро Володимирович також повідомив, що починаючи з 2015 року в ТНТУ діє стартапцентр, який має на меті розвиток стартап-культури студентів через створення і реалізацію ідей молодих людей. У контексті цього і було підтримано ініціативу проведення бізнес-курсу.

null

Засновники курсу – успішні підприємці та меценати Тарас та Ірина Демкури, які переконані, що сьогодні кожен бізнесмен повинен вкладати у розвиток молоді, аби після навчання вони мали змогу реалізовувати потенціал в Україні.

null

Упродовж 8 лекцій студенти дізнаюся про самопрезентацію, формування бюджету, вивчать інструменти ведення бізнесу. Після проходження навчального курсу на слухачів чекає завдання – створити в групах однодумців ідею свого стартапу та представити її на фінальному занятті, яке по завершенню оцінюватиме експертне журі. Переможців буде нагороджено грошовими преміями, а також всі учасники отримають відповідні сертифікати.

null

Першу вступну лекцію «Тренди бізнесу в поведінковій економіці» вже прослухали студенти трьох тернопільських вишів: Тернопільського національного економічного університету імені Б.Гаврилишина,  Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка та Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя.

А вже 20 і 21 березня лекцію на тему: «З чого почати створення власної справи?» прослухають дві сформовані групи слухачів.

Зареєструватися на бізнес-курс MESH ще можна на сайті. Анонси та новини будуть розміщатися на сайті та на сторінці бізнес-курсу MESH у фейсбук.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews