Чемпіони у першій і третій футзальній лігах визначилися дочасно

Так сталося, що вчора, 16 березня, чемпіони у першій і третій футзальних лігах визначилися дочасно. При цьому володарям золотих медалей навіть не довелося виходити на майданчик СК «Політехнік».

Після того, як ФК «Копичинці» в останньому, 17-му турі першої Тернопільської футзальної ліги не зумів здобути три очка, зігравши з земляками з хоростківської «Зорі» внічию (2:2), стало зрозуміло, що копичинецька команда не наздожене лідера – «Айву» з Іванкова (Борщівський район). В «Айви» нині 42 набраних очка, а в ФК «Копичинці» – 41, і сьогоднішній поєдинок для команди з Борщівщини проти БФ «Апостол» вже немає турнірного значення. Також визначилися володарі ще двох комплектів нагород у першій лізі. «Срібло» здобув ФК «Копичинці», а бронзу – «Зоря» (Хоростків).

Допоміг завчасно здобути золоті медалі у третій футзальній лізі команді«Себн-2», «Кореспондент». Гра останнього туру журналістів проти «Меліоратора», який відставав від «Себн-2» всього на одне очко (33 проти 32), завершилася сенсаційною перемогою «Кореспондента» (6:5). Поразка «Меліоратора» позбавила цю симпатичну команду золотих медалей. А «Себн-2» у сьогоднішньому поєдинку проти міцного горішка – ФК «В. Гаї» виходитиме вже у ранзі чемпіона третьої ліги. У цій лізі став уже відомим весь п’єдестал пошани – «срібло» залишилося за «Меліоратором», а «бронза» дісталася «Західхлібзбуту», для якого матч останнього туру проти ФК «Дворіччя» перетворюється у формальність, оскільки команда з Теребовлянщини є недосяжною для «Тернопільського кар’єра» (28 проти 26 очок), який свої виступи в чемпіонаті завершив ще минулого тижня. До слова, поборотися «Тернопільському кар’єру» за «бронзу» не дозволила та сама команда «Кореспондент», яка відібрала в суперника два дорогоцінні очка (2:2).

На сьогоднішній день у Тернопільській футзальній лізі, після того, як ще два тижні тому чемпіоном вищої ліги стала «Себн-Скриня», а призові місця здобули«Медобори» з Зеленого (Гусятинський район) та «Агропродсервіс» з Настасова (Тернопільський район), залишилося визначити кращих у другій футзальній лізі. Вчора «Гермес-7» записав до турнірної таблиці три очка без виходу на майданчик, оскільки підгаєцька «Нива» не приїхала на гру і в нього стало 30 очок. Їх найближчий суперник – команда Тернопільської міської радав неймовірному за напругою матчі, програючи 0:2 «Стрипі» з Купчинців (Козівський район), зуміла в другому таймі звести поєдинок унічию (2:2), тим самим зберегла шанси на чемпіонство. Тепер у представників муніципалітету 27 очок. І в останньому, 14-му турі в очному матчі між «Гермесом-7» та ТМР визначатиметься володар золотих медалей у другій футзальній лізі. Команду «Гермес-7» для загальної перемоги влаштує навіть нічия, натомість Тернопільській міській раді обов’язково потрібна перемога, і тоді, за рахунок кращої особистої зустрічі, саме муніципали можуть стати чемпіонами. Розв’язка у другій лізі відбудеться в наступну суботу, 21 березня.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Федерація футболу Тернопільської області