У Тернополі на одну відпочинкову зону стане більше

19.03.2019 15:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

У січні в міській раді зареєстрували петицію про збереження цих зелених насаджень. Автор звернення просив створити там сквер, облаштувавши пішохідні алеї, відпочинкову зону та дитячий майданчик, щоб територію не забудували черговим торгово-розважальним центром. Петиція набрала більше трьохсот голосів і нещодавно її підтримали на засіданні виконкому, - пише Доба.

– Це була петиція від жителів вулиці Живова, яка набрала 307 голосів, – каже Василь Бесага, начальник управління містобудування, архітектури та кадастру. – Це перехрестя вулиць Живова-Микулинецька, де є зелена зона загального користування багатоповерхової забудови з лівої сторони.

Члени виконавчого комітету не тільки підтримали петицію щодо збереження зеленої зони та створення скверу з благоустроєм. Вони також звернуться до розробника проектної документації «м. Тернопіль пише Зз. Схема озеленення міста» Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М.Білоконя, який має внести відповідні змін та доповнення до схеми озеленення міста. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба