Валентин Наливайченко у Рівному зустрівся з робітниками підприємства "Рівнеавтошляхбуд"

Йшлося про основні віхи його передвиборчої програми як кандидата у Президенти України

19.03.2019 16:31   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Зокрема, про зміни у децентралізаційному напрямку, допомогу  малому бізнесу шляхом здешевлення кредитів, про українські дороги, що вони не повинні бути  гірші, ніж за кордоном.

– Я переконаний, що наші працівники вміють та здатні показати, що ми на рівні з іноземними компаніями, а можливо навіть і краще можемо ремонтувати та будувати дороги. Для цього нам треба хороша техніка, чесні тендери та хороші умови, – сказав Наливайченко.

- Ми надамо можливість людям на місцях володіти і розпоряджатися місцевими коштами, а також ухвалимо в законі право призначати і відкликати керівників місцевих правоохоронних органів, прокурорів і суддів, – це друга вагома теза, яку висловив Валентин Наливайченко.

null
 Фото з відкритих джерел

А щодо виборів, кандидат у Президенти наголосив на тому, що вибір українців на цих виборах потроебує захисту і його треба захистити.

- В моїй команді  є  нові та чесні люди: патріоти, волонтери, ветерани. Усі вони є представниками у виборчих комісіях усіх рівнів. Це  усвідомлення необхідності і бажання захистити вільні вибори. 

Йшлося під час зустрічі й про таку дражливу й непросту проблему, як завершення війни на східних кордонах України та деокупацію Криму. Лідер руху «Справедливість» в цьому керунку має «чіткий план відновлення миру», вже презентував його рівнянам раніше, а нині наголосив, що в його основі підписання нової міжнародної угоди й виведення з території України не лише російських військ, але й агентів ФСБ.

null
 Фото з відкритих джерел

Йшлося і про нову якість парламентаризму в Україні. Валентин Наливайченко ратує за скорочення парламенту на 30 відсотків, наполягає на скасуванні депутатської недоторканості й усіх привілеїв, якими нині корпистуються високопосадовці.

Йшлося і про соціальні гарантії для населення. Валентин Наливайченко наполягає на ухваленні нового кодексу та запевняє, що прийняття такого документа гарантуватиме всі соціальні виплати для кожної дитини з інвалідністю, кожного пенсіонера, робітника, студента. А посадовцеві, який буде тут порушувати необхідні норми, грозитиме кримінальна відповідальність. Ще Валентин Наливайченко запевнив, що наполягатиме, аби всі зароблені українцями гроші йшли у бюджет на соціальні гарантії, а не комусь в кишені.

Вже сьогодні лідер Руху «Справедливість» з метою зустрітися з виборцями попрямував на Полісся, зокрема у Березне та Сарни, де зустрінеться зі своїми виборцями.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews