У Cарнах горів будинок, де мешкало дві багатодітні сім’ї (ВІДЕО, ФОТО)

20.03.2019 00:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Сьогодні, 19 березня, у Сарнах на вулиці Поштовій сталася пожежа в житловому будинку, де мешкали дві багатодітні сім’ї. Ще до приїзду рятувальників з будинку батьками та сусідами було виведено на свіже повітря троє дітей, що там мешкали (узагалі в будинку проживає 11 дітей). 

До місця виклику негайно прибули бійці чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру. Прибувши за вказаною адресою бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено дах та перекриття цегляного, одноповерхового, двохквартирного житлового будинку розміром 8х12 метрів.

null
 Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

На гасіння було подано вогнегасячі засоби. О 16:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 17:10 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі ніхто з мешканців не постраждав. Вогнем знищено перекриття та дах будинку.

До ліквідації пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників. Наразі причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

 

https://rv.dsns.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews