Дубенські рятувальники надавали допомогу після ДТП за участю двох вантажних автомобілів (Фото)

23.03.2019 12:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

22 березня о 13:59 на спецлінію «101» надійшло повідомлення, що на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Тараканів Дубенського району трапилося ДТП за участю двох вантажних автомобілів «Mercedes» та «МАЗ».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у автомобілі «МАЗ» затисло водія. Рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно за допомогою спецобладнання деблокували потерпілого водія 1983 року народження та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Водія госпіталізовано до Дубенської ЦРЛ. Також співробітники пожежно-рятувальної служби змивали паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги з метою недопущення можливого загорання. Увесь час під час проведення рятувальних робіт, два екіпажі патрульної поліції регулювати рух на відповідній ділянці дороги. Причини ДТП встановлюють поліцейські.

За матеріалам ГУ ДСНС у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews