Злочинець близько трьох кілометрів провіз на багажнику свого авто поліцейського

23.03.2019 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Злочинця з Миколаївщини 1983 року народження затримали чортківські поліцейські. Інформацію про підозрюваного отримали всі відділи та відділення поліції Тернопільщині. Згодом стало відомо, що схожий автомобіль бачили в Чорткові. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. Та коли водія попросили показати документи, він різко рушив з місця.

Порушник, віткаючи від переслідування, провіз на своєму багажнику поліцейського, а тоді пригальмував, вибіг з автомобіля та почав переховуватися. Оперативники вийшли на слід втікача менш, як за 12 годин. Його затримали.

Чоловік – ромської національності, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, шахрайств та грабунків як на Миколаївщині, так і на Тернопільщині. Цього разу йому інкримінують крадіжки, шахрайства, а також замах на життя працівника поліції, оскільки правоохоронець отримав тілесні ушкодження.

Давати будь-які покази затриманий відмовляється.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews