Погода в Україні на вівторок, 26 березня

25.03.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні переважатиме мінлива хмарність. На всій території країни опадів не передбачається. У західних, північних, східних областях і в Карпатах можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -2...+6 градусів, удень +4...+12. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південно-західний, північно-західний, північно-східний і північний, 1-8 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі градусники покажуть до -1...+3, вдень температура - від +6 до +9 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+6 градусів, удень повітря прогріється до +6...+12. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і північний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде сухо. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +3...+6 градусів. Денна температура повітря складе від +11 до +14. Вітер південних, західних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода, в регіоні переважно дощова погода. Вночі температура повітря складе від +2 до +5 градусів, денна - від +8 до +11. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях - переважно хмарна погода. У регіоні висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі опуститися до -2...+4 градусів, удень стовпчики покажуть +4...+10. Вітер північно-західний, південно-західний, західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах очікується мінлива хмарність, у регіоні дощитиме. Температура повітря вночі до +1...+4, вдень - до +7...+8 градусів. Вітер переважно північно-східний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде хмарно. У регіоні - без опадів. У Полтавській області можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+3 градуси, вдень - до +8...+11. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews