У Львові судитимуть обвинуваченого у вбивстві товариша через борг

26.03.2019 18:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Львівська місцева прокуратура №3 передала до Франківського районного суду Львова обвинувальний акт стосовно неодноразово судимого за насильницькі злочини жителя Городка, котрий завдав своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 26 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Йдеться про інцидент, який стався 12 вересня 2018 року в салоні мікроавтобуса. Конфлікт, який переріс у бійку, виник між чоловіками після відмови потерпілого повернути грошовий борг та мобільний телефон.

«Зловмисник завдав товаришу численних ударів по тілу, які призвели до гострої внутрішньої крововтрати (обезкровлення організму) і, як наслідок, смерті. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі», – поінформували також у прокуратурі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів