На Івано-Франківщині дві неповнолітні дівчини посварилися з матір’ю і втекли з дому

26.03.2019 21:41   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Панорама Прикарпаття

24 березня 13- та 17-річні дівчатка близько 17 години вечора вийшли з дому та не повернулись. Їх розшукали поліцейські, пише - Панорама Прикарпаття.

Читайте також

Бідні діти: на Прикарпатті виявили сім’ї, де діти живуть в жахливих умовах
На Прикарпатті вітчима з матір'ю підозрюють у жорстокому побитті дитини
Тіснота, бруд і сморід: На Городенківщині п'ятеро дітей живуть в жахливих умовах (Фото)

У понеділок, 25 березня, близько 4 години ранку до поліції Надвірнянщини звернулася мешканка одного із сіл району і повідомила, що її двоє дітей пішли з дому і не повернулися. На телефонні дзвінки дівчатка не відповідали.

Співробітники поліції одразу почали шукати неповнолітніх. Через три  години розшукали їх у районному центрі, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

В ході профілактичної бесіди із неповнолітніми, правоохоронці з’ясували, що вони  вже не вперше йшли з дому без попередження, а причиною цьому є постійні сварки з рідною матір’ю.

Відносно матері правоохоронці склали протокол за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття