Рівнянка просить про допомогу на лікування своєї донечки

27.03.2019 15:03   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Аліса народилася на 27-му тижні вагітності з вагою 960 грамів за допомогою Кесаревого розтину, який був вимушеним і необхідним у зв’язку з критичним станом мами. 

На той час у мами був рак нирки, про який жінка тоді ще не знала, а діагностували його тільки через два місяці після народження донечки. Це був «подвійний удар», тому що Аліса знаходилася в дитячій реанімації на межі життя й смерті, коли сім'я взнала про цю страшну недугу.

«Відверто кажучи, ми вже не сподівалися побачити світло крізь ту пітьму, яка чорним мороком накрила нашу сім‘ю. Втім, ми продовжували боротися, - розказує мама Олена. -  Аліса провела в реанімації три з половиною місяці. Півтора місяці на штучній вентиляції легенів, годувалася через зонд. Діагнози слідували один за одним. Наша дівчинка ще до року пережила дві операції. 
Після виписки з лікарні - регулярні реабілітації, безперервна лікувальна фізкультура. Неврологи, педіатри та нейрохірург - усі спеціалісти, до яких ми зверталися, рекомендують робити акцент на реабілітації, чим ми і займалися з моменту виписки.

Завдяки наполегливості, попри усі діагнози, ми досягли певних результатів, але для того щоб досягти більшого, потрібно пройти лікування в Китаї. Там дуже сильна реабілітація, яка дає хороші результати. Один курс лікування для Аліси коштує 12063 $. Рекомендована кількість курсів на рік - 3. Для досягнення максимального результату рекомендується 6 курсів. Це - 72378$. Для нас це надто велика сума щоб справитись самотужки. 

Чим більше курсів лікування ми пройдемо, тим більше шансів матимемо на те, що Аліса зможе ходити і хоча б самообслуговуватися. Сьогоднішньою нашою ціллю є збір коштів на перший курс, тільки часу у нас не так багато, тому що чим старшою дитина стає, тим складніше з нею працювати, тим тяжче вона піддається корекції. 

Аліса хороша позитивна дівчинка. Вона завжди прокидається у гарному настрої і в її очах сяє радість. Гадаю що вона раділа би на багато більше, коли б могла самостійно ходити і не була б прикута до свого візочка».

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку
5168 7422 2858 7428
Бакалейко Альона

null
 
 
 
null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews