На Стрийщині неподалік АЗС знайшли мертвого чоловіка. Поліція просить допомоги

28.03.2019 19:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

Стрийські поліцейські встановлюють особу чоловіка,  тіло якого виявили у селі Дуліби. Поліція просить усіх, хто володіє інформацію, яка допоможе правоохоронцям встановити його особу, зателефонувати на оперативну лінію 102.

Читайте також

На Львівщині трапилась жахлива трагедія
Внаслідок зіткнення двох автомобілів на Львівщині загинув пасажир
Страшна смерть. На тілі знайденої мертвою 9-річної дівчинки на Львівщині виявили рани від укусів тварин

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

У Стрийський відділ поліції сьогодні, 28 березня, близько дев’ятої ранку надійшло повідомлення про те, що у селі Дуліби неподалік автозаправної станції лежить чоловік без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. На тілі чоловіка видимих ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили.

Призначено судово-медичну експертизу, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Зараз працівники поліції встановлюють особу чоловіка та звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що може допомогти встановити його особу, терміново звернутися на оперативну лінію 102.

Прикмети: на вигляд 40-45 років. Був одягнений у сині джинси, темну куртку і кепку, на плечах мав ранець коричневого кольору з оранжевим малюнком.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал