Михайло Апостол: «Під час агітації правоохоронні органи завжди стояли над процесом, не даючи політичну оцінку діям кандидатів»

31.03.2019 22:44   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: mvs.gov.ua

На цьому наголосили сьогодні, 31 березня, під час чергового брифінгу в МВС, за участі радників міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка та Михайла Апостола.

«Ми маємо достатньо високий рівень громадянської активності і солідарності. Для нас важливо щоб ці вибори були визнані світовою спільнотою та українським народом. Вперше за історію незалежної України вибори проходять на такому високому професійному рівні», - сказав Зорян Шкіряк.

У свою чергу Михайло Апостол додав, що потужна робота правоохоронних органів за останні місяці, дійсно дала надзвичайно великий ефект.

«МВС є чи не єдиним гарантом стабільності в країні. Ці вибори стануть базовим фундаментом розбудови демократичного суспільства», - додав радник міністра Зорян Шкіряк.

Михайло Апостол підсумував: «Під час агітаційної роботи правоохоронні органи завжди стояли над процесом, не даючи політичну оцінку діям того чи іншого кандидата».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: mvs.gov.ua