Наливайченко: На майбутніх виборах треба обмежити виборчі фонди кандидатів

01.04.2019 22:53   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Справедливість

Учора ми всі тримали в руках найкращу зброю – голосували за вільну та справедливу Україну. Тепер найважливіше – це захистити кожен голос. На цьому наголосив лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко в ефірі «Радіо Свобода».

«Зараз триває підрахунок голосів, і головну увагу треба зосередити на цьому процесі. Порахувати треба кожен голос», – наголосив він.

Коментуючи попередні результати виборів, Наливайченко констатував, що 31 березня українці чітко висловили свою позицію – корупційна доба в Україні закінчилася.

«Українці вже сказали і, думаю, що у 2-му турі скажуть ще більш рішуче – ми вимагаємо очищення та оновлення влади. Україна обрала інший цивілізований шлях розвитку, де не буде стільки брехні і корупції, насамперед у владі», – сказав він.

Наливайченко також висловився за запровадження електронного голосування на виборах. Він назвав неприпустимим, що мільйони українців за кордоном не мали можливості проголосувати і тим самим визначити майбутнє України.

Крім цього, лідер Руху «Справедливість» вважає за необхідне на майбутніх виборах обмежити виборчі фонди кандидатів на політичну рекламу та агітацію.

«Застава ж для всіх кандидатів однакова, ось такі мають бути обмеження виборчих фондів, особливо на політичну агітацію. Тоді жодних питань не буде, хто скільки витратив», – сказав він.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Справедливість