Секс по дружбі: 5 важливих правил для друзів з привілеями

04.04.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: lady.tochka.ne

Фільм "Секс по дружбі" з Мілою Куніс і Джастіном Тімберлейком вийшов в 2011 році і ось вже 8 років надихає все більше і більше людей. Перестати просто дружити і почати дружити не просто - завдання не з легких. А не зіпсувати сексом дружбу, так взагалі - практично неможлива.

Найлегше - встановити межі і правила. Вам обом це буде нагадувати про те, для чого ви, власне, зібралися. Обговоримо п'ять важливих правил для тих, хто все-таки зважився на секс по дружбі і не хоче нічого зіпсувати.

1. Користуйся контрацептивами

Не дарма ми поставили цей пункт на початку списку. Справа в тому, що контрацепцыя - важливий інструмент в принципі, сподіваємося, що ти і так про це знаєш. Справа не в незапланованій вагітності, а в тих захворюваннях, які передаються при статевому акті. Деякі ЗПСШ проявляються тільки у жінок (або навпаки), інші можуть просто не "вилазити" на протязі декількох місяців, треті - просто "жити" в носії. Пам'ятай про це.

Пам'ятаєш ту стару соціальну рекламу про СНІД, в якій голос попереджав тебе про те, що "ти не можеш бути впевнена в наше попередніх партнерах"? Це факт. Як би ти не довіряла своєму другові, навіть якщо ти готова здати ЗНО по фактах з його життя - примусь його надіти презерватив.

Хух. Тепер можна і про психологічну зв'язку.

2. Не переоцінюй ваш секс

Не знаємо точно, що саме штовхнуло тебе на привілейовану дружбу: самотність, відсутність часу, спроба створити ілюзію потрібності - варіантів маса. Але якщо ти ініціатор сексу по дружбі - тобі не можна розраховувати на "довго і щасливо" в кінці. Навіть якщо секс дійсно класний.

Якщо любов трапилася випадково і взаємно - що ж, любите! Але спроби закохати в себе одного сексом - нелогічні. Не питай дивних ілюзій і не чекай флешмобів в свою честь, як у вищезгаданій комедії з Куніс.

3. Не веди себе так, ніби він - твій хлопець

Важливо іноді зупиняти себе і нагадувати про те, що секс по дружбі - це секс і можливість випити разом пива в кіно. Чи не контроль, дзвінки, ревнощі і (що найгірше) обмеження свободи (важливо розуміти, що в нормальних відносинах так теж бути не повинно). Ти не можеш чекати від нього того ж, що чекала від колишнього. Він не любить тебе, а спить з тобою. Це важливо.

4. Не переставай ходити на побачення

Ось ще одна штука - ти ізолюєш себе від відносин з чоловіками і зосереджуєш увагу на свого друга (ну ви ж спите!). Це не ок. Якщо у тебе до нього інші почуття, може і ок. Але про це потрібно говорити.

Звичайно, вам зручно разом, але це не привід відмовлятися від можливості влаштувати справжню особисте життя.

5. Не розповідайте про секс іншим друзям

Просто не варто. По-перше, тобі потім потрібно буде відповісти на мільйон питань. А по-друге - це все тільки ускладнить.

До того ж, Саша, Макс і Віталік образяться, що ти вибрала не їх. А інформація з приводу ваших привілейованих відносин зіпсує всі шанси на дружбу з його майбутніми дівчатами (читати як "вони заборонять йому спілкуватися з тобою навіки").

Якщо все буде правильно, то у вас вийде зберегти нормальні дружні відносини надовго і після сексу. А якщо немає - ми ж тебе попередили!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lady.tochka.ne