Наливайченко: Україна — не бідна, а обкрадена країна

05.04.2019 18:23   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Справедливість

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що задають йому в соцмережах.

Пане Валентине, Ви постійно називаєте цифри, що там вивели в офшори 150 мільярдів, тут 20 мільярдів на митницях… І виходить, що ми не бідна країна, а ми обкрадена країна?

Ми справді багата країна і наші громадяни справді обкрадаються владою на чолі з президентом. Ось це і найгірше, що стається вже не один рік поспіль. Маю політичну волю знищити корупцію, щоб зупинити розкрадання країни і розкрадання в українських громадян зарплат і пенсій. Знищення корупції – це можливість без жодних додаткових інвестицій, без жодних міжнародних кредитів оновити країну і підвищити рівень життя українців. Тому так наполягаю, що знищуючи корупцію, ми насправді піднімаємо рівень життя кожного українця.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Справедливість