На Рівненщині презентуватимуть перший в Україні Рух «Дій з нами» – з відкритим фінансуванням

06.04.2019 15:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Відкрита зустріч у Рівному за участі засновників Руху «Дій з нами» запланована на понеділок 8 квітня 2019 р. та розпочнеться о 16:00 у відкритому просторі «Платформи взаємодій «Простір»» (корпус НУВГП, вул. Соборна, 11, 4 поверх)

«Дій з нами» – це перший в Україні громадський рух зі 10.0% відкритим та прозорим фінансуванням. В команді організації політики, представники бізнесу, волонтери та громадські активісти.

«Ми віримо, що майбутнє України стоїть за новими обличчями у владі, впровадженням інноваційних технологій та верховенством права», – переконані засновники Руху

Безпосередньо засновниками Руху «Дій з нами» є:

Мустафа Найєм – народний депутат України, громадський діяч та журналіст. Експерт в питаннях реформи правоохоронної системи. Курував запуск патрульної поліції.

Світлана Заліщук – народна депутатка України, громадська діячка, журналістка. Експерт з налагодження міжнародних зв’язків. Співзасновниця руху «Чесно» і ініціативи «Реанімаційний пакет реформ».

Наталія Кацер-Бучковська – народна депутатка України, експерт з питань розвитку «зеленої» енергетики. Займалася консалтингом.

Марія Барабаш – інвестиційний банкір, співзасновниця Спілки українських підприємців (СУП), засновниця А7 CAPITAL.

Вони прибудуть на зустріч та розкажуть про впровадження унікальної моделі «grass-root» – розбудови організаційної мережі на місцях шляхом залучення волонтерів.

Обіцяють аргументовано довести, що соціально-політичний рух може і повинен бути на 100% прозорим та фінансово відкритим; запропонують варіанти та можливості співпраці з Рухом «Дій з нами», де стимулом приєднатися є не фінансова складова, а бажання якісних змін у країні.

 Переглянути промо-ролик та дізнатися більше про нас можна на нашому офіційному YouTube каналі: https://www.youtube.com/watch?v=8Y3W1DbZxtY

Вхід вільний за умови реєстрації за посиланням:  https://forms.gle/R4kDZLKRcnxnzL4x9

 Акредитація ЗМІ та додаткові питання:

press@diyznamy.org 

Прес-секретар Руху: Аліна Зотько,

 +380638423206

Ми діємо прозоро.

Приєднуйся.

Дій.

https://diyznamy.org


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews