У Млинові відбувся матч аматорської футбольної ліги України

ФК «Малинськ» приймав оржівський ФК «ОДЕК»

08.04.2019 23:35   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Минулої неділі на стадіоні «Колос» у Млинові відбувся матч аматорської футбольної ліги України: ФК «Малинськ» із однойменного села Березнівського району приймав оржівський ФК «ОДЕК». Як з’ясувалося, на стадіоні в  Малинську нині тривають ремонтні роботи, тож керівництво цієї команди домовилося  кілька ігор провести в Млинові. Отож на правах господарів футболісти з Березнівщини і приймали у нашому райцентрі суперників із Рівненського району.

null
Фото автора

Гра видалася цікавою, а для вболівальників із селища із Млинівщини  – додатковою нагодою насолодитися митями цікавого футбольного дійства. У першому таймі рахунок відкрили малинці. Згодом футболісти «ОДЕКА» відновили рівновагу з одинадцятиметрового штрафного удару. У другій половині гри вже малинці реалізували пенальті і завершили матч  перемогою з рахунком 2:1. Як бачимо, футбольне поле «стадіону «Колос» стало для них  фартовим.

За попередньою інформацією, ФК «Малинськ» проведе у Млинові ще дві гри.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews