На Бережанщині проведуть Дні біодинамічних препаратів

09.04.2019 15:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

15-16 квітня у селі Потутори на Бережанщині проведуть Дні біодинамічних препаратів. Усі охочі можуть у цей час долучитися до практичних занять, під час яких ознайомляться з цими препаратами, попрацюють з ними. Про це повідомляють організатори у Facebook:  

«Прийшов час для унікальних біодинамічних знань! 

Біодинаміка – не тільки спосіб ведення господарства, це ціла філософія. Філософія, яка здатна Вам відкрити світ природи. ЇЇ засновником є філософ Рудольф Штайнер. В основі біодинаміки лежить нерозривний зв'язок з природними циклами.

На даний момент біодинамічні господарства існують більш ніж в сорока країнах світу. Серед відомих біодинамістів – винороби Лалу Біз-Леруа з Domaine Leroy (Бургундія) та Мішель Шапутье (Hermitage, долина Рони). 

Напишіть в коментарях, кого з біодинамістів знаєте Ви і чи знайомі з принципами біодинаміки взагалі?
Давайте практикувати біодинаміку разом! 

15-16 квітня 2019 року в с. Потутори Бережанського р-н Тернопільської області на господарстві ТОВ «Жива Земля Потутори» відбудуться практичні заняття «Дні біодинамічних препаратів» з Райнером Заксом. В програмі: короткий огляд препаратів, робота з ними, евретмічні вправи, творчий вечір. 

Початок навчання: 15.04 о 9:00

Завершення навчання: 16.04 о 15:30

Увага! Кількість місць обмежена!

Реєстрація

Вартість участі: 800 грн. 

Залишились питання? Телефонуйте нашому виконавчому директору Олені Раковій за тел: 067-17-17-577», - пишуть організатори. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews