На Рівненщині внаслідок ДТП постраждало двоє дітей та пенсіонерка

09.04.2019 14:22   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Автопригоди з травмованими сталися учора, восьмого квітня, у Дубровицькому районі та Березному.

Близько 20-ї години у селі Переброди у ДТП потрапили двоє малолітніх місцевих жителів. Поліцейські попередньо встановили, що 13-річний хлопець, керуючи мотоциклом, не впорався із керуванням та в’їхав у автомобіль.

Унаслідок зіткнення травми отримав мотоцикліст і 11-річний пасажир двоколісного. У 13-річного підлітка медики діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закритий перелом ноги, відкритий перелом кісток передпліччя, забій живота та грудної клітки. Нині він перебуває в реанімації. 

11-річного пасажира із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомами та осадненнями госпіталізували в травматологічне відділення.

Крім того, ще одна автопригода, у якій постраждала пішохід, сталася у місті Березне. Слідчі встановили, що невідомий мотоцикліст скоїв наїзд на 81-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці. Мотоцикліст спочатку підійшов до жінки, а потім утік, попри намагання свідків його затримати.

Поліцейським Березнівського відділення поліції вдалося вийти на слід порушника. Ним виявився 23-річний житель села Богуші. Його розшукали сьогодні, дев’ятого квітня, та доставили до місцевого відділення поліції для дачі пояснень.

Потерпілу пенсіонерку з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої обличчя та руки госпіталізували у травматологігчне відділення місцевої лікарні. 

За обома фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень поліцейські встановлюють усі обставини обох автопригод.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews