Писав батько – тепер і його син

10.04.2019 17:13   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Гостями  поетичної майстерні в Еко-бібліотеці – бібліотеці-філії №5 для дорослих були Віктор Насипаний та його син Богдан – учень 6 класу ЗОШ 28. На зустріч  завітали учні 5-А класу ЗОШ № 20 ім. Руслана Муляра з класним керівником Лілією Баліцькою та бібліотекарем школи Ларисою Кукурічкою.

Віктор Насипаний – поет-гуморист, який має в своєму доробку три збірки «Спішу читати тишу», «Буває…», «Краєм вуха». За творчим ростом поета спостерігаю вже кілька років, зокрема,  під час творчих засідань в обласному літературному об’єднанні, яке працює при Тернопільській обласній організації НСПУ. В авторському виконанні сімейного дуету прозвучали твори з власного доробку: вірші та гуморески. Син пана Віктора Богдан теж долучився до цього заходу і поділився своїми першими  напрацюваннями. До слова, цьогоріч, у першоквітневий день школяр Богдан Насипаний посів третє місце у фестивалі-гуморині «Від вуха до вуха», яка стартувала у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля». Юний школяр робить перші спроби у поетичній майстерні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews