На Острожчині рятувальники перевірили готовність до оперативного реагування та лісових пожеж

11.04.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

10 квітня рятувальниками ДПРЧ-17 та Острозьким МРС було проведено перевірку готовності лісогосподарств Острозького та Здолбунівського районів до оперативного реагування та протидії пожежам в лісових масивах, торфовищах і сільськогосподарських угіддях.

null

10 квітня рятувальниками ДПРЧ-17 та Острозьким МРС спільно з головним фахівцем відділу організації реагування з управління організації реагування на НС та ЦЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області капітаном служби цивільного захисту Погуляєвом О.О. ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено перевірку готовності лісогосподарств Острозького та Здолбунівського районів до оперативного реагування та протидії пожежам в лісових масивах, торфовищах і сільськогосподарських угіддях протягом весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2019 року.

З працівниками лісового господарства було проведено тактичні навчання щодо дій у разі виникнення лісової пожежі та розгортання на пожежних автомобілях. Після чого з лісничими Острозького лісового господарства було проведено лекцію щодо запобігання реагування та ліквідації наслідків лісових пожеж. 

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини