Представники громадського руху #дійзнами відвідали Рівне, Острог та Луцьк

11.04.2019 22:36   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

 

Засновники руху #дійзнами, народні депутати Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська та Мустафа Найєм 8 квітня зустрілися зі студентами, представниками бізнесу та проактивними громадянами Рівного, Острога та Луцька. 

ДІЙ З НАМИ  – це перший в Україні громадський рух зі 100% відкритим та прозорим фінансуванням. Команда об’єднала політиків, представників бізнесу, волонтерів та громадських активістів. Об’єднавчою стала віра, що майбутнє України стоїть за новими обличчями у владі, впровадженням інноваційних технологій та верховенством права.

 Один день на Волині: #дійзнами провели продуктивний бізнес-сніданок із рівненськими підприємцями, відвідали екскурсію по підприємству «Рівнеметалком», організували зустріч із студентами Острозької академії, поспілкувалися із активістами у Рівному та на відкритій зустрічі у Луцьку.

null
 Фото з відкритих джерел

 Чому зустрічі були корисними для нас? Ми зрозуміли, чого хочуть українці, чого остерігаються, з якими проблемами стикаються щодня, та найголовніше – ми зустріли свідомих громадян, які вже змінюють країну на місцевому рівні.

 «Ми живемо у світі, в якому реальність має менше значення, ніж її інтерпретація. У головах більшості людей ви є тою людиною, якою ви себе показали у соціальних мережах. Коли ви Президент чи маєте свій канал, уявіть, яких масштабів сягають маніпуляції! Треба виховувати критичне ставлення. Ви ж думаєте, що їсте. Так само і з інформацією» – наголосив засновник руху «Дій з нами» Мустафа Найєм.

 Зі студентами Острозької академії, яких було близько 500,обговорили боротьбу з пропагандою та корупцією, забезпечення енергонезалежності, залучення інвестицій в Україну та шляхи співпраці молоді з рухом #дійзнами. Ми запрошуємо приєднатись молодь до нашої чисельної команди волонтерів #дійзнами.

 Підприємство «Рівнеметалком» вже 18 років забезпечує Україну якісними металоконструкціями. 3 роки томувласники компаніїстворили «Галерею сучасного ковальства», де зібрано унікальні ковальські роботи із вставками скла та бурштину. Це перша в Україні ковальська арт-платформа, яка до того ж є абсолютно безкоштовною для відвідувачів.

 Рівненський льонокомбінат приємно вразив ростом розвитку текстильної промисловості. Їхній текстиль представлений у 25 магазинах по всій Україні, у 2-х закордоном – у Вроцлаві та Варшаві, а крім того можна знайти в онлайн-магазині. Компанія є лідером легкої промисловості в Україні, маючи закритий цикл виробництва. Це означає процес виготовлення від нитки і аж до готової речі.

null
 Фото з відкритих джерел

 У Рівному та Луцьку команда #дійзнами провела відкриті зустрічі з проактивними громадянами міста: еко-активістами, підприємцями, патрульними, студентами тощо. Спільним для всіх зустрічей було питання: чого очікувати?

 Рух #дійзнами офіційно не підтримує жодного з кандидатів у Президенти України та закликаємо критично ставитися до кожного.

Команда Руху наголошує:

- Наша битва – це парламентські вибори. Від волі та єдності демократичного табору залежатиме, чи зможемо з вами стати рушійною силою справжніх законодавчих змін. З травня #дійзнами розпочне побудову регіональних мереж волонтерів. Наші цінності зрозумілі! Поділяєте їх або хочете допомогти реалізувати? Долучайтесь до руху «Дій з нами» і давайте розбудовувати країну разом.

 Приєднуйся.

Дій.

https://diyznamy.org


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews